Basisschool De Schakel Woerden

Informatie Buitenschoolse opvang (BSO) in de Schakel

BSO - De Schakel, Kind&Co

 

BSO Staatsliedjes is gehuisvest in basisschool de Schakel. Hier vangen wij kinderen op van de Schakel en R. de Jagerschool tussen de 4-8 jaar. De kinderen van de Schakel gaan in principe naar BSO Staatsliedjes, tenzij ouders een andere wens hebben. In de R. de Jagerschool is BSO Miniliedjes gehuisvest, hier kunnen ook kinderen tussen 4-8 jaar naartoe. De kinderen van 8-12 jaar hebben een eigen BSO, de Jongelieden. Deze BSO is gehuisvest in de kantine van tennisvereniging VEP.

BSO Staatsliedjes bevindt zich in de aula die grenst aan de buitenspeelplaats waardoor we makkelijk naar buiten kunnen. Wij zijn 4 dagen in de week geopend. Op maandag, dinsdag & donderdag werken er 2 pedagogisch medewerkers op de BSO, en de vrijdag is er 1 pedagogisch medewerker samen met een groepshulp.

Hoe ziet een dag er bij de Staatsliedjes uit?

BSO De StaatsliedjesWij halen de kinderen uit school/uit de klas. Daarna eten & drinken we gezamenlijk wat (iets lekkers, maar natuurlijk ook wat gezonds!). Als we klaar zijn gaan de kinderen spelen. Ze kunnen knutselen, spelletjes doen, in de gymzaal (bij slecht weer), buiten spelen, bouwen, met de treinbaan, lego en nog veel meer! Regelmatig bieden wij activiteiten aan met verschillende thema's. Kinderen mogen meedoen aan de activiteiten, maar we proberen zo weinig mogelijk te verplichten. Dat vinden wij erg belangrijk, kinderen komen om vrij te spelen bij ons. Tot 18.30 uur kunnen de kinderen opgehaald worden.


Vakanties en studiedagen

017 b

In de vakanties zijn we geopend van 7.30-18.30 uur. We zijn dan ook altijd samengevoegd met BSO Miniliedjes en BSO Jongelieden en werken we met thema’s. Rondom dat thema doen we elke dag enkele activiteiten, en maken we weleens een uitstapje met de kinderen. Bijvoorbeeld naar een museum, speeltuin, bioscoop etc. Tijdens studiedagen zijn we bij voldoende aanmeldingen ook de gehele dag geopend.


Heeft u vragen of wilt u een keer komen kijken?

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Graag maken wij dan een afspraak met u. Dit kan per email via: staatsliedjes@kmnkindenco.nl, of telefonisch: 06-13065080

 

Plaatsingsmogelijkheden en Inschrijven

foto staatsliedjes

Voor vragen over eventuele plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning via planning@kmnkindenco.nl of op tel. 030 – 6958469

 Op onze website www.kmnkindenco.nl kunt u ook meer informatie en een inschrijfformulier vinden.

 Klik hier voor het algemeen pedagogisch beleid van Kind&Co

© 2017 de Schakel - Realisatie Buro210